Aanvoerders Eredivisie klappen voor de echte helden

Op dit moment staan wij allen voor een gigantische uitdaging. Niet alleen de voetballers, ons Eredivisie voetbal, maar de héle wereld. Om iedereen een hart onder de riem te steken hebben de achttien aanvoerders, namens de hele Eredivisie, een videoboodschap opgenomen. Zodat de schijnwerpers deze keer niet op het voetbalveld schijnen, maar op de echte helden van vandaag.
De oproep van de aanvoerders luidt: blijf thuis, blijf positief en denk aan je medemens. Tot slot hebben ze een speciale boodschap voor de mensen die in deze moeilijke tijden de samenleving draaiende houden: “Normaal klappen jullie voor ons, nu klappen wij voor jullie.”

In de video zijn te zien: Bram van Polen (PEC Zwolle), Teun Koopmeiners (AZ), Bryan Linssen (Vitesse), Willem Janssen (FC Utrecht), Anco Jansen (FC Emmen), Davy Pröpper (Heracles Almelo), Danny Post (VVV-Venlo), Daniel Høegh (sc Heerenveen), Wessel Dammers (Fortuna Sittard), Peet Bijen (FC Twente), Aaron Meijers (ADO Den Haag), Mike te Wierik (FC Groningen), Adil Auassar (Sparta Rotterdam), Mario Bilate (RKC Waalwijk), Dušan Tadić (Ajax), Steven Berghuis (Feyenoord), Ibrahim Afellay (PSV) en Jordens Peters (Willem II).