Aanvaller Club Brugge op weg naar Heracles

Credits @eDivisie.

Heracles Almelo investeert de Dessers miljoenen op een verantwoorde manier. Het staat volgens het Belgische Het Laatste Nieuws als ook Tubantia op het punt om Noah Fadiga over te nemen van Club Brugge. Voor de 20-jarige back ligt in Almelo een driejarig contract klaar.

Fadiga had bij Club Brugge nog een contract tot de zomer van 2021. Heracles Almelo zal dus een kleine transfersom betalen voor de oud-jeugdspeler van KAA Gent en Anderlecht. Het afgelopen seizoen verhuurde Club Brugge de verdediger aan FC Volendam. Bij de Wijdbroeken speelde hij 24 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Nu wordt het dus mogelijk de Eredivisie. Heracles Almelo moet het nieuws nog wel bevestigen.

Mogelijk dat de naam Fadiga een belletje laat rinkelen. Noah Fadiga werd geboren in Brugge als zoon van Khalilou Fadiga. Als international van Senegal speelde hij voor clubs als Club Brugge, Internazionale en Bolton Wanderers. Eerder deze transferperiode legde Heracles Almelo al Delano Burgzorg (Spezia, was al gehuurd) en Rai Vloet (Excelsior) vast. Tospcorer Dessers werd voor enkele miljoenen verkocht aan Genk.