ADO Den Haag doet zaken met Juventus

ADO Den Haag staat op het punt zich te versterken met Dario Del Fabro. De 1.90 meter lange verdediger wordt gehuurd van de Italiaanse kampioen Juventus.

Del Fabro heeft altijd te boek gestaan als een van de grootste verdedigende talenten van Italië. Al in 2012 maakte hij namens Cagliari zijn debuut in de Serie A. In 2017 betaalde Juventus niet voor niets 4.5 miljoen euro aan Cagliari. De voormalig jeugdinternational werd door Juventus verhuurd aan Ascoli, Pisa en Novara. De teller staat op 64 duels in de Serie B. Het afgelopen seizoen werd de 25-jarige verdediger door Juventus verhuurd aan Kilmarnock. Op het hoogste niveau van Schotland speelde hij 22 duels.

Tot een debuut in het eerste elftal van Juventus kwam het nog altijd niet. Daar lijkt het ook nooit meer van te komen. ADO Den Haag en Juventus hebben namelijk in de huurovereenkomst ook een verkooppercentage afgesproken. Wanneer Juventus de verdediger de komende jaren zou verkopen dan incasseert ADO Den Haag een gedeelte van de transfersom.

ADO Den Haag is op zoek naar een extra centrale verdediger. Met Peet Beijen, Shaquille Pinas en Boy Kemper slechts drie serieuze opties voor twee posities.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag doet zaken met Juventus | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.