ADO Den Haag grijpt in en vervangt assistenten Rankovic

Credits: Marco Oomen Fotografie

Het rommelt bij ADO Den Haag. Hans Kraay jr. stelde afgelopen weekend al dat de positie van Aleksandar Rankovic ter discussie stond. Dat lijkt nog niet het geval. Wel kan de oefenmeester twee nieuwe assistenten verwachten.

Omroep West meldt namelijk dat de assistent-trainers Michele Santoni en Rick Hoogendorp niet langer deel uitmaken van de technische staf van het eerste elftal. Opvallend, beide zitten pas in die functie vanaf het begin van dit seizoen. Zowel Santoni als Hoogendorp zijn teruggezet naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hans Kraay jr. stelde eerder al dat Rankovic te weinig zijn oor te luister legt bij het technisch hart van ADO Den Haag. Dat staat onder leiding van Martin Jol.

Om de kou uit de lucht te halen was er gisteren een lang gesprek tussen algemeen directeur Mohammed Hamdi en trainer Aleksandar Rankovic. Ook vond er een gesprek plaats met de spelersraad. De jonge selectie staat volledig achter Rankovic. ADO Den Haag heeft daarop ook besloten om Rankovic niet te vervangen, maar dus wel andere maatregelen te nemen. De verwachting is dat Virgillio Teixeira wordt doorgeschoven vanuit ADO Den Haag onder 21 jaar en één van de assistenten van Rankovic gaat worden.

ADO Den Haag is terug te vinden op de vijftiende plaats in de Eredivisie. Het pakte vijf punten uit de eerste zeven duels. Wel moet worden gezegd dat de selectie van ADO Den Haag nagenoeg volledig is vernieuwd. Dat leidt tot één van de jongste basiselftallen in het Europese clubvoetbal. Komend weekend neemt ADO Den Haag het op eigen veld op tegen FC Twente.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag grijpt in en vervangt assistenten Rankovic | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.