ADO Den Haag kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Credits: Marco Oomen Fotografie

Door het vroegtijdige einde aan de Eredivisie en het besluit van de KNVB mag ADO Den Haag zich ook komend seizoen gaan opmaken voor nog een seizoen op het hoogste niveau in Nederland. Dat doet het met een compleet andere technische staf én verruilt het kunstgras voor natuurgras.

ADO Den Haag introduceerde eerder een technisch hart onder leiding van good old Martin Jol. De opvolger van de Engelsman Alan Pardew werd verrassend genoeg niet Maurice Steijn maar Aleksandar Rankovic. De oud-speler, hij droeg het shirt van ADO Den Haag tussen 2005 en 2011, was dit seizoen nog assistent-trainer van Henk Fraser bij Sparta Rotterdam. Rankovic wordt komend seizoen geassisteerd door Michele Santoni , Rick Hoogendorp en Richard Knopper.

ADO TV sprak daarom uitgebreid met de Algemeen Directeur van ADO Den Haag, Mohammed Hamdi, over de laatste actuele thema’s waaronder de trainerswissel. Hamdi spreekt onder meer over het afgelopen seizoen, de consequenties van de coronacrisis, de maatschappelijke activiteiten, de overgang naar natuurgras, de steun vanuit de fans en sponsoren, de nieuwe trainersstaf, het Technisch Hart en de strategie om jeugdspelers te binden.