ADO Den Haag kondigt komst Marko Vejinovic aan

ADO Den Haag heeft zich opnieuw versterkt met een routinier. Na de komst van Daryl Janmaat eerder deze week is nu ook de komst van Marko Vejinovic afgerond.

De club uit de Residentie haalde afgelopen zomer de bezem door de selectie. Een groot aantal ervaren krachten werden aan de kant gezet. Daar tegenover stond de komst van een groot aantal talentvolle spelers. Nu na de eerste seizoenshelft heeft ADO Den Haag besloten toch te investeren in extra ervaring. Janmaat en Vejinovic moeten met hun jarenlange ervaring op het hoogste niveau de jonge ploeg bij de hand nemen.

Vejinovic tekende bij ADO Den Haag een contract tot de zomer van 2022. Een opvallend lange looptijd voor een speler die sinds juli zonder club zat. Toch mist de dertigjarige middenvelder alleen maar wedstrijdritme. De afgelopen maanden hield Vejinovic zijn conditie op peil bij Jong AZ en later FC Volendam.

Ook FC Volendam hoopte op zijn komst, maar die hoop bleek tevergeefs. Vejinovic wilde graag in de Eredivisie terugkeren. Een competitie waarin hij eerder actief was voor Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ. Tussen begin 2019 en afgelopen zomer speelde Vejinovic voor het Poolse Arka Gdynia.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag kondigt komst Marko Vejinovic aan | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.