ADO Den Haag legt Zuiverloon tot einde seizoen vast

Credits: Marco Oomen Fotografie

Opvallend nieuws uit Den Haag. Gianni Zuiverloon staat namelijk op het punt om een contract tot het einde van het seizoen te tekenen. De 33-jarige verdediger moet de defensieve problemen in de Residentie gaan verzachten.

Zuiverloon speelde tussen 2013 en 2016 ook al in Den Haag. Daarna volgden avonturen in Spanje (Cultural Leonesa) en India (Odisha FC en Kerala Blasters FC). Sinds deze zomer zat Zuiverloon zonder club. Daarmee was hij transfervrij door ADO Den Haag vast te leggen. Zuiverloon trekt dus van de Indian Super League naar de Eredivisie. Met zijn ervaring moet hij de jonge spelersgroep ook begeleiden en inspireren.

Eerder in zijn loopbaan speelde Zuiverloon in de Eredivisie al voor clubs als Feyenoord en SC Heerenveen. Daarnaast speelde hij in de Premier League voor West Bromwich Albion. Ook Ipswich Town en Mallorca staan achter zijn naam als voormalig werkgevers.

Zuiverloon kan zowel centraal als op de rechtsbackpositie uit de voeten. Door de blessure van Peet Bijen had ADO Den Haag dringend behoefte aan defensieve versterking.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag legt Zuiverloon tot einde seizoen vast | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.