ADO Den Haag voor vierde keer in 1 jaar op zoek naar trainer

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Aleksandar Rankovic is niet langer trainer van ADO Den Haag. Onder andere Omroep West, Algemeen Dagblad en Voetbal International melden dat Rankovic de eerste trainer in de Eredivisie is die zijn biezen moet pakken. Berichten over een mogelijk ontslag waren er al langer in het geruchtencircuit. Na de thuisnederlaag tegen FC Twente was het definitief einde verhaal.

Afgelopen week moesten de assistenten van Rankovic nog vertrekken. Rick Hoogendorp en Michele Santoni werden teruggezet naar een functie bij de jeugd. Een schokeffect leverde het niet op. De Servische oefenmeester moet dat nu bekopen met een ontslag. Voor Rankovic was het zijn eerste baan als hoofdtrainer. Hij kwam deze zomer over van Sparta waar hij assistent van Henk Fraser was.

Het betekent dat na FC Utrecht ook ADO Den Haag op zoek moet naar een nieuwe trainer. Het zal de Nederlandse trainerscarrousel weer laten draaien. ADO Den Haag zou amper in een jaar tijd straks vier trainers hebben gehad. Fons Groenendijk stapte in december 2019 op. Alen Pardew verving hem. De Engelsman zou echter al snel weer vertrekken. Rankovic was nummer drie.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag voor vierde keer in 1 jaar op zoek naar trainer | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.