Ajax en PSV klopten nog niet bij Jahanbakhsh aan

Credits: Marco Oomen Fotografie

Alireza Jahanbakhsh kwam dit seizoen pas acht keer in actie voor Brighton Hove & Albion in de Premier League. Toch hopen zowel Ajax als PSV op de komst van de Iraans international.

Volgens zaakwaarnemer Amir Hashemi is er op dit moment geen concrete belangstelling. Hashemi in gesprek met het Algemeen Dagblad: “De clubs hebben bij ons nog niet officieel geïnformeerd, zoals dat heet. Wel is het mooi om te horen dat deze namen interesse in Alireza hebben. Dat zal hem zeker aanspreken. Op dit moment richt hij zich op het slot van de competitie met Brighton en wil hij zich daarop focussen. Hij wil in de laatste zeven wedstrijden van het seizoen nog van zich doen spreken.”

Jahanbakhsh ligt nog voor drie jaar vast bij The Seagulls. Het is dus nog maar de vraag of de buitenspeler overgenomen kan worden. Hashemi: “Dat zullen we later bekijken. Ik denk zeker dat hij voor de Nederlandse topclubs een versterking kan zijn.” Mogelijk dat een eventuele degradatie van Brighton uit de Premier League een rol kan spelen in de totstandkoming van de transfer.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax en PSV klopte nog niet bij Jahanbakhsh aan | Al het Ajax Amsterdam nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.