‘Ajax mag drietal vanavond tegen FC Midtjylland opstellen’

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax fans mogen hopen op het meespelen van André Onana, Dusan Tadic en Ryan Gravenberch. Onbevestige berichten sijpelen door uit Denemarken. Onder andere van Mike Verweij, Ajax watcher van De Telegraaf. De UEFA zou toestemming hebben gegeven aan Ajax om het drietal vanavond op te stellen tegen FC Midtjylland.

Ajax heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd. Wel zullen de club en haar fans dolblij zijn. Ajax was eerder maar met zeventien spelers naar Denemarken afgereisd. Onder hen slechts één doelman. De jonge Kjell Scherpen zou voor zijn debuut staan in Ajax 1. En dat nog wel in de Champions League. Nu zou André Onana vanavond toch opgesteld kunnen worden.

Overigens meldt het Algemeen Dagblad in tegenstelling tot andere kranten dat naast André Onana, Dusan Tadic en Ryan Gravenberch ook Zakaria Labyad naar Denemarken is gereisd. Ook Labyad had eerder positief getest op corona. Het is onbekend of hij ook vanavond inzetbaar is.

Opvallend genoeg kwam er nog een update vanuit De Telegraaf. Volgens diverse Deense bronnen is inmiddels ook Davy Klaassen gespot.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Voetbalnieuws Site: ‘Ajax mag drietal vanavond tegen FC Midtjylland opstellen’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!
  2. Ajax Nieuws Online: ‘Ajax mag drietal vanavond tegen FC Midtjylland opstellen’ | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.