Ajax met drietal in de basis, Klaassen op de bank

Credits: Marco Oomen Fotografie

Opluchting bij Ajax. Het heeft groen licht gekregen om vandaag te starten met André Onana, Ryan Gravenberch en Dusan Tadic. Eerder moest het drietal in Amsterdam achterblijven vanwege een positieve coronatest. Gisteravond laat reisden het drietal alsnog af naar Denemarken.

Het drietal is opnieuw getest en nu negatief bevonden. Ze hadden oude sporen van het virus maar zijn niet langer besmet. Dat betekent dus dat niet Kjell Scherpen maar André Onana op doel staat. Ook valt de impact van de grote corona-uitbraak reuze mee. Ajax kan daarmee alsnog een representatief elftal op de been brengen in het cruciale Champions League treffen tegen FC Midtjylland. Op de bank sluiten ook nog Maarten Stekelenburg en Davy Klaassen aan. Het ervaren is vandaag pas op het vliegtuig gestapt naar Denemarken.

Ajax zal vandaag moeten winnen om uitzicht te blijven houden op overwintering in de Champions League. Ajax ging in het eerste groepsduel thuis onderuit tegen Liverpool (0-1). Daarna verspeelde het een 0-2 zege in Italië tegen Atalanta Bergamo (2-2). FC Midtjylland wist in haar debuutseizoen in de Champions League nog niet te winnen.

De opstelling van Ajax vanavond tegen FC Midtjylland: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico, Gravenberch, Ekkelenkamp, Blind, Promes, Tadic, Antony

https://twitter.com/AFCAjax/status/1323698978458914818

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax met drietal in de basis, Klaassen op de bank | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.