Ajax target Schwolow naar Schalke 04

Ajax hoeft niet meer te rekenen op Alexander Schwolow en ook Tim Krul moet een optie afschrijven. Schalke 04 gaat namelijk aan de haal met Alexander Schwolow. De 28-jarige doelman verruilt SC Freiburg voor Schalke 04, zo meldt het Duitse Sky.

De Duitse keeper werd eerder in verband gebracht met Ajax. Het is echter Schalke 04 dat de transferclausule van 8 miljoen euro heeft geactiveerd. Wel probeert Schalke 04 dat in termijnen te betalen. In Gelsenkirchen ligt een meerjarig contract klaar. Schwolow wordt de opvolger van Alexander Nübel die naar Bayern München trekt.

Eerder werd Schwolow in Duitse media gelinkt aan Ajax. De keeper zou een mogelijke opvolger van André Onana kunnen zijn. Schwolow blijft echter actief in de Bundesliga. Freiburg is op haar beurt dichtbij een overeenkomst met Benjamin Uphoff van Karlruher SC. In Freiburg moet de keeper de concurrentie aangaan met onze landgenoot Mark Flekken. Het is de verwachting dat Flekken en Uphoff komend seizoen gaan strijden om een plekje onder de lat.

Het nieuws heeft meerdere verliezers. Tim Krul zou namelijk ook in de belangstelling staan van Schalke 04. De voormalig international degradeerde onlangs met Norwich City uit de Premier League. Tegelijkertijd werd Flekken eerder in verband gebracht met PSV en Willem II. Ook daar kan een streep doorheen.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax target Schwolow naar Schalke 04 | Al het Ajax Amsterdam nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.