Ajax wil verlengen met Jurgen Ekkelenkamp

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ondanks de aanstaande komst van Davy Klaassen denkt Ajax niet aan een vertrek van Jurgen Ekkelenkamp. Ook niet tijdelijk op huurbasis. Er valt niet te praten over een transfer.

Nu de transfer van Klaassen aanstaande is, ging het management van de twintigjarige Ekkelenkamp in gesprek met Ajax. Daar kregen de zaakwaarnemers van Ekkelenkamp te horen dat hun client niet kan vertrekken. De interesse van Hertha BSC, FC Twente en SC Heerenveen ten spijtSterker nog, Ajax wil graag door met Ekkelenkamp. De middenvelder heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2022. Dat kan hij nu verlengen tegen sterk verbeterde voorwaarden.

“Jurgen gaat niet meer weg”, aldus Ajax-trainer Erik ten Hag zondagavond bij Ziggo Sport. “Die gaan we niet verhuren. Het zou kunnen dat we nog een andere speler gaan afstaan voor de transfermarkt dicht gaat, maar ik ben ook ontzettend blij met de komst van Davy Klaassen. Niet alleen met zijn voetbalkwaliteiten, maar ook zeker in de groepsdynamiek moet hij een hele belangrijke rol gaan vervullen.”

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax wil verlengen met Jurgen Ekkelenkamp | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.