Ajax ziet in Klaassen opvolger Van der Beek

Davy Klaassen is een serieuze optie voor Ajax in deze transferzomer, zo meldt Voetbal International. De 27-jarige Klaassen zou in de Amsterdam ArenA de opvolger moeten worden van Donny van der Beek. Voor die laatstgenoemde is belangstelling van Manchester United.

Klaassen strijdt dit seizoen met Werder Bremen tegen degradatie uit de Bundesliga. Het wordt een hels karwei om de traditieclub in de Bundesliga te houden. Ajax hoopt daar nu van te profiteren wanneer Donny van der Beek daadwerkelijk vertrekt. Volgens Voetbal International wil Manchester United werk gaan maken van Van der Veek. Een bod van 40 miljoen euro is aanstaande. Dat is overigens wel ruim 10 miljoen euro minder waar Ajax en Real Madrid eerder een klap op gaven. Een overgang naar Real Madrid is niet langer relevant. De Koninklijke zou deze transferzomer geen grote transfers doen.

Ajax nam na het succesvolle Europa League avontuur in 2016/2017 afscheid van Klaassen. De middenvelder kwam al snel in de verdrukking bij Everton waar hij als een van de grootste miskopen uit de clubhistorie werd betiteld. Bij Werder Bremen groeide Klaassen echter al vrij snel uit tot een vaste waarde. Nu drie jaar later komt het mogelijk tot een terugkeer naar de Eredivisie.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax ziet in Klaassen opvolger Van der Beek | Al het Ajax Amsterdam nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.