‘Ajax zwaait Noa Lang uit’

Opvallend nieuws uit Amsterdam. Ajax staat namelijk om het punt om afscheid te nemen van Noa Lang. De aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Belgische kampioen, Club Brugge.

De 21-jarige buitenspeler komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Erik ten Hag. Vorig jaar werd de buitenspeler nog een half jaar verhuurd aan FC Twente. Door de coronastop kwam Lang in Enschede uiteindelijk maar tot zeven duels. Ondanks een prima voorbereiding was de kans op speeltijd nog altijd klein. Dit weekend reisde Lang al af naar het Belgische Knokke voor een medische keuring.

Een aantal clubs klopten onlangs bij Ajax aan voor Lang. Club Brugge is het meest concreet. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord lijkt nu naar Brugge trekken. Het gaat om een verhuur met een verplichte optie tot koop. Lang zien ze dus niet meer terug in de Johan Cruijff ArenA. Met Club Brugge krijgt Lang alsnog de kans in de Champions League. In Groep F treft het Zenit Sint-Petersburg, Borussia Dortmund en Lazio Roma.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: ‘Ajax zwaait Noa Lang uit’ | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.