Alvarez zet zinnen op vertrek bij Ajax

Edson Alvarez is van plan Ajax de komende transferperiode te verlaten, dat meldt De Telegraaf. De Mexicaans international heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Spaanse Valencia.

Dat heeft alles te maken met de huidige situatie waar Alvarez in Amsterdam zit. De verdediger annex middenvelder is in de Johan Cruijff ArenA geen vaste waarde. Daarnaast zijn Ajax en Alvarez er niet in geslaagd om zijn vriendin en dochter naar Nederland te halen. Iets wat in Spanje geen enkel probleem lijkt op te leveren. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen heeft dan ook te horen gekregen dat hij het met Valencia in orde kan maken.

Valencia wil Alvarez huren met een optie tot koop. De 23-jarige Alvarez ziet dat wel zitten. De grote vraag is of dat ook voor Ajax geldt. Ajax betaalde in de zomer van 2020 nog 15 miljoen euro aan het Mexicaanse CF América. Dat is een bedrag dat het financieel geplaagde Valencia niet gaat ophoesten. Ajax zal sowieso flink moeten afschrijven op de 31-voudig international. De website Transfermarkt stelt dat zijn marktwaarde op dit moment 8 miljoen euro is. Het is onbekend of Ajax bereid is mee te werken.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Alvarez zet zinnen op vertrek bij Ajax | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.