Apres-ski artiesten steken draak met oud-Feyenoorder

Salomon Kalou werd eerder deze maand door zijn club Hertha BSC voor onbepaalde tijd gestraft nadat hij in een live video op zijn eigen social media kanalen alle veiligheidsvoorschriften rondom het coronavirus aan zijn laars lapte. Een aantal apres-ski artiesten hebben nu een nummer van Kalou uitgebracht.

Begin mei zette Kalou de video op zijn social media kanalen. Zowel de Bundesliga als Hertha BSC waren er als de kippen bij om Kalou’s gedrag direct te veroordelen. Hertha BSC liet ook weten geen gebruik meer te maken van de oud-speler van onder andere Feyenoord en Chelsea. Opvallend is dat niet. Kalou was al niet meer zeker van een basisplaats in Berlijn. Het lag al in de lijn der verwachting dat het aflopende contract van de 34-jarige aanvaller niet verlengd zou worden.

Toch is er in Duitsland nog altijd veel aandacht voor Kalou. Het nummer is gezonden door Ikke Hüftgold & Kreisligalegende. Beide hadden eerder een grote apres ski hit te pakken met dezelfde melodie, maar dan over FC Koln spits Anthony Modeste.