AZ bevestigt vertrek van Idrissi naar Sevilla

Oussama Idrissi maakt definitief de overstap van AZ naar Sevilla FC. De 24-jarige aanvaller gaat voor meerdere seizoenen aan de slag bij de winnaar van de Europa League. Sevilla betaalt naar verluidt 12 miljoen euro voor Idrissi.

In januari 2018 betaalde AZ nog 2,5 miljoen euro aan FC Groningen. Vervolgens groeide hij in Alkmaar uit tot een van de beste buitenspelers in de Eredivisie. Het voorbije seizoen maakte Idrissi een grote indruk. De voormalig jeugdspeler van NAC Breda en Feyenoord scoorde afgelopen seizoen 17 keer en gaf hij 10 assists. Dat deed hij in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League. In Alkmaar groeide Idrissi ook uit tot Marokkaans international. De teller staat nu op zeven interlands voor Marokko.

Bij Sevilla lag voor Idrissi een vijfjarig contract klaar. De Spaanse topclub Sevilla komt dit seizoen ook uit in de groepsfase van de Champions League. Sevilla is ingedeeld in een groep met Chelsea, Krasnodar en Rennes.

AZ hoeft zelf niet meer de transfermarkt op. In een eerder stadium werd Jesper Karlsson al aangetrokken. Afgelopen weekend maakte hij tegen Sparta al zijn debuut.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: AZ bevestigt vertrek van Idrissi naar Sevilla | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.