Bal rolt vanavond weer in Nederland

Bron: Marco Oomen Fotografie

Vanavond wordt er weer in Nederland gevoetbald in wedstrijdverband! Weliswaar oefenduels, maar de bal rolt weer. Zo oefent TEC tegen Sparta Nijkerk.

Vanaf vandaag mogen er weer wedstrijden tussen volwassenen worden gespeeld. Dus ook bij onze favoriete sport. Sportpark De Lok in Tiel heeft mogelijk zelfs de primeur wanneer het om voetbal gaat. In ieder geval lijken TEC en Sparta Nijkerk voor de Derde Divisie en hoger de primeur te hebben. Er zijn vanavond in Tiel maximaal 250 toeschouwers welkom. Op deze manier wordt voldaan aan de RIVM-maatregelen. Uiteraard moeten de aanwezige toeschouwers ouder dan 18 de 1.5 meter afstand regel opvolgen. De aanvang in Tiel is 20.00 uur.

TEC handhaafde zich afgelopen seizoen in de Tweede Divisie vanwege de vroegtijdige beëindiging. De corona-medaille heeft twee kanten. Tegenstander Sparta Nijkerk weet daar zelfs alles van. Samen met OSS’20 waren zij het kind van de rekening. Beide clubs stevenden af op het kampioenschap in respectievelijk de Derde Divisie Zaterdag en Zondag. Door het stilleggen van de competitie liepen de clubs promotie naar de Tweede Divisie mis. Sparta Nijkerk speelt dus komend seizoen opnieuw in de Derde Divisie.

Komend weekend speelt TEC al haar tweede oefenduel. Ook Spakenburg en HSC’21 komen komend weekend in actie.