Baumgartl ziet af van transfer naar Fulham

PSV leek deze transferperiode afscheid te nemen van Timo Baumgartl. Volgens het Eindhovens Dagblad blijft de Duitse verdediger alsnog in Eindhoven. Baumgartl ziet onvoldoende perspectief om op huurbasis PSV te verruilen voor Fulham.

De verdediger heeft de afgelopen dagen nagedacht over een tijdelijke overgang naar Engeland. De Engelse promovendus Fulham wilde hem graag hebben. Althans, zo leek het. Baumgartl had niet echt het gevoel dat hij een serieuze kans zou krijgen. Om die reden denkt de 24-jarige verdediger zich sportief beter te kunnen ontwikkelen in Eindhoven dan in Londen. Ondanks dat Baumgartl zijn basisplaats kwijt is, is de verdediger geen stoorzender. Op dit moment krijgt Jordan Teze de voorkeur boven de Duitser.

Het is onbekend wat dit voor PSV op de slotdag van de transfermarkt betekent. PSV is nog druk bezig om de selectie te verwerken. Het lijkt er op dat morgen de transfers van Marco van Ginkel (Chelsea) en Adrian Fein (Bayern München) rond komt. Beide spelers worden gehuurd.