Berghuis hoorde nog niets van Miami FC

Steven Berghuis was vandaag duidelijk niet in zijn beste vorm. Feyenoord won weliswaar met 4-2 van ADO Den Haag. Berghuis benutte een strafschop en gaf twee assists. Toch leek Berghuis een beetje afwezig. Dat had echter niets te maken met de geruchten rond hem.

Voetbal International claimde eerder dat Miami FC de mogelijkheden onderzoekt om Berghuis in januari 2021 naar de MLS te halen. De ambities in Florida zijn enorm. Eigenaar David Beckham haalde inmiddels al Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi naar zijn club. Berghuis zou nu een van de opties zijn voor de flanken.

“Dat is allemaal niet concreet”, aldus Berghuis in gesprek met FOX Sports. “Daarom ben ik er ook niet mee bezig. Als clubs zich officieel melden bij Feyenoord, ga ik er wel over nadenken. Maar dat is tot dusver niet aan de orde.” Berghuis was al eens in Miami. “Ik ben er geweest, het is een geweldige vakantiebestemming. Ik geloof dat Krabbendam (clubwatcher Voetbal International, red.) het erin heeft gegooid. Maar moet ik er dan op reageren? Er is geen club die zich officieel heeft gemeld.”