Bookmakers: Ajax opnieuw favoriet voor titel

Credits: Marco Oomen Fotografie

Morgen start de Eredivisie het seizoen 2020-2021. Op zaterdagavond staan direct drie duels op het programma waaronder PEC Zwolle – Feyenoord. Maar wie is voor komend seizoen de grote favoriet voor de titel?

De TOTO, de enige legale aanbieder van weddenschappen in Nederland, heeft becijferd dat Ajax de grote favoriet is voor de titel in de Eredivisie. Voor een kampioenschap van de mannen van Erik ten Hag wordt 1,53 keer je inleg uitgekeerd. PSV wordt met een inzet van 3,45 keer je inleg als runner-up gezien. AZ (8,35) en Feyenoord (9,55) volgen op gepaste achterstand.

Ook volgens de Europese bookmaker Unibet gaat Ajax komend seizoen aan de haal met het landskampioenschap. Voor een Amsterdamse titel wordt door Unibet 1.55 keer je inleg uitgekeerd. Ter vergelijking, bij achtervolger PSV is dat 4x je inzet. Ook van AZ (7x), Feyenoord (9x) of FC Utrecht (31x) worden geen heldendaden verwacht.

De topscorerstitel belandt wel in Alkmaar of Eindhoven. Voor Myron Boadu en Donyell Malen wordt door Unibet 5x de inzet uitgekeerd. Bij de TOTO is dat zelfs 5,5 keer je inzet. De top vijf van Unibet wordt volgemaakt door Quincy Promes (7), Steven Berghuis (8) en Dusan Tadic (9) volgen op gepaste achterstand. Ook hier is inzetten bij TOTO lucratiever. Daar levert een topscorertitel van Berghuis negen keer je inzet op, en bij Tadic zelfs tien keer.

Ook de titel voor meeste assists gaat volgens de bookmakers van Unibet naar Amsterdam. Wanneer Dusan Tadic de meeste assists aflevert zal dat 3 keer je inleg opleveren. Bij Steven Berghuis en Calvin Stengs is dat 7 maal je inzet. Gyrano Kerk en Quince Promes leveren 8 keer het ingelegde bedrag op.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Bookmakers: Ajax opnieuw favoriet voor titel | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.