Bookmakers geloven niet in zege Willem II

De bookmakers hebben weinig vertrouwen in een resultaat voor Willem II. Vandaag is Rangers FC in het Koning Willem II Stadion de grote favoriet.

Voor een Europese overwinning van Willem II wordt bij de TOTO 3,95 keer je inleg uitgekeerd. Voor het Rangers FC van manager Steven Gerrard is dat 1,81 maal je inzet. Morelos en Defoe worden als ongrijpbaar geacht voor de Tilburgse defensie. Bij de enige legale aanbieder van weddenschappen in Nederland levert een weddenschap op een gelijkspel het meeste op. Je krijgt dan 4,15 keer je inleg terug.

Ook bij de Europese bookmaker Unibet gelooft men niet in een thuiszege van Willem II. Daar levert een overwinning 3,90 keer je inleg op. Voor Rangers FC is de quotering van 1,76. Een gelijkspel is 4,20 maal je inleg.

Zowel Willem II als Rangers FC wonnen in de voorgaande kwalificatieronde met grote cijfers. Willem II won vorige week in Luxemburg met 0-5 van Progrès Niedercorn. Rangers FC won met dezelfde cijfers in Gibraltar. Lincoln Red Imps FC was het slachtoffer.