Bryan Linssen toch op weg naar Feyenoord

Bryan Linssen gaat dan toch aan de slag bij Feyenoord. Begin volgende week zal hij zijn handtekening zetten onder een driejarige overeenkomst. Feyenoord en Linssen waren al twee keer eerder in een gesprek over een overgang, tot een akkoord kwam het toen niet.

Dagblad de Limburger, Voetbal International en het Algemeen Dagblad schrijven allemaal dat Linssen de volgende versterking van Feyenoord moet gaan worden. Feyenoord is nog altijd op zoek naar een vervanger van Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller zal vermoedelijk in 2020 niet meer in actie komen. Weliswaar trok Feyenoord eerder deze week nog de jonge Duitser Christian Conteh aan. Dat is vooral gericht op de toekomst. Trainer Dick Advocaat wil een direct inzetbare vervanger van Sinisterra en met de clubtopscorer van Vitesse, Bryan Linssen, krijgt hij deze ook.

Linssen had ook opties in het buitenland inclusief lucratieve opties in China en de Emiraten. De Limburger kiest er doelbewust voor om zijn loopbaan te vervolgen bij zijn droomclub Feyenoord. Linssen is transfervrij nadat zijn contract bij Vitesse afliep.