Bryan Linssen wikt en weegt opties

Bryan Linssen blijft de gemoederen bezighouden. De clubtopscorer van Vitesse wil zich deze zomer financieel onafhankelijk maken. Er lijkt voldoende keuze te zijn voor de kleine middenvelder.

In een eerder stadium sprak de 29-jarige Linssen al met Feyenoord. Tot een overeenkomst kwam het niet. Reden? Het salaris voldeed absoluut niet aan de verwachtingen die de middenvelder heeft. Ook een tweede aanbod kon Linssen niet bekoren waarop hij besloot zijn droomclub Feyenoord af te zeggen.

Inmiddels bestaat er belangstelling vanuit alle uithoeken in de wereld. Van China tot aan de Verenigde Staten. Ook is Linssen in gesprek met een club uit de Bundesliga, om welke club het gaat is nog onbekend. Volgens Turkse media kan Linssen nu ook aan de slag in de Super Lig. Er zou concrete belangstelling zijn van de Turkse topclub Besiktas. Volgens Sporx ligt er een meerjarig contract voor Linssen klaar. Tegen een jaarlijkse vergoeding van ruim 1 miljoen euro. Opvallend genoeg is er volgens het medium geen ruimte voor tekengeld.

Voordat de competitie noodgedwongen vroegtijdig ten einde kwam was Linssen bij Vitesse bezig aan een uitstekende serie. Linssen scoorde maar liefst 14 keer en gaf ook nog eens 6 assist. Tel daar een aflopend contract bij op en is het logisch dat Linssen deze status na drie seizoenen Vitesse wil verzilveren.