‘Bulgaarse interesse voor Shaquille Pinas’

In Bulgarije zijn er hardnekkige geruchten rondom Shaquille Pinas en Levski Sofia. De 22-jarige verdediger loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract bij ADO Den Haag en kan dan transfervrij de overstap maken.

Een overgang van ADO Den Haag naar de Bulgaarse topclub is helemaal geen gekke gedachte. Bij Levski Sofia is namelijk sinds kort Alan Pardew als technisch directeur werkzaam. Pardew was vorig jaar nog kortstondig trainer van ADO Den Haag en heeft Pinas van dichtbij meegemaakt. Voor de fans van ADO Den Haag zal het extra pijnlijk zijn. Pardew haalde een karrenvracht aan onbekende Britse spelers naar de Residentie. Deze mislukten stuk voor stuk. Nu zou hij ADO Den Haag mogelijk beroven van een van haar sterspelers.

Het is onbekend of Pinas iets voelt voor een overgang naar Bulgarije. Eerder werd Pinas nog gelinkt aan AZ. Ook een groot aantal Nederlandse subtoppers zullen zijn situatie goed in de gaten houden. Voor ADO Den Haag lijkt Pinas hoe dan ook onhoudbaar. Bij Levski Sofia staat momenteel ook Nigel Robertha onder contract. De aanvaller staat echter in de belangstelling van een groot aantal clubs en lijkt Levski te gaan verlaten.