Concurrentie voor Ajax uit Serie A voor Klaiber

Credits: Marco Oomen Fotografie

Opvallend nieuws gisteren uit de Johan Cruijff ArenA. Ajax zou zich volgens De Telegraaf in de slotfase van de transfermarkt willen versterken met Davy Klaasen (Werder Bremen) en Sean Klaiber (FC Utrecht). Met name voor die laatste zijn er meer kapers op de kust.

De onderhandelingen tussen Ajax en FC Utrecht zijn inmiddels gestart, van een akkoord is nog lang geen sprake. Vorige week gaf Klaiber nog in het Algemeen Dagblad te kennen graag bij FC Utrecht te willen blijven: ,,Ik wil vlammen dit seizoen bij FC Utrecht, dat is mijn doel. Er is zo veel moois gaande nu bij de club en daar wil ik onderdeel van zijn. Wie weet, als er een Premier League-club komt.. Dat zijn kansen die je niet kunt laten schieten. Maar in mijn hoofd ben ik heel rustig en wil ik gewoon onderdeel zijn van dit team. Zeker dit seizoen.”

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax niet de enige club is die concrete belangstelling in Klaiber heeft. De 26-jarige rechtsback staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van het Italiaanse Parma. Fans van FC Utrecht zien hun clubheld dan ook liever naar de nummer laatst van de Serie A trekken dan een overgang naar de rivaal uit Amsterdam. Daarnaast sluimert er ook belangstelling uit de Premier League. Mogelijk komt deze nu in een stroomversnelling nu ook Ajax in de markt is. Klaiber heeft bij FC Utrecht nog een contract tot de zomer van 2022.

Sean Klaiber moet in de Johan Cruijff ArenA de opvolger worden van Sergiño Dest. De Amerikaans international staat op het punt om Ajax te verruilen voor FC Barcelona. Klaiber zou dan op zijn beurt weer bij Ajax de concurrentie aan moeten gaan met Noussair Mazraoui.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Concurrentie voor Ajax uit Serie A voor Klaiber | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.