Cyriel Dessers wil snel duidelijkheid

Credits; Fox Sports

Cyriel Dessers wil snel weten waar zijn toekomst ligt. De Belgische aanvaller met Nigeriaanse aanvaller heeft behoefte aan duidelijkheid. Vooralsnog komen Heracles Almelo en de Belgische topclub KRC Genk nog niet tot een vergelijk over de transfersom. De onderhandelingen zitten ‘potdicht’.

Volgens Belgische media is er geen voortgang in de onderhandelingen tussen Heracles en Genk. Heracles Almelo houdt schijnbaar vast aan een transfersom van zes miljoen euro. Dessers in een korte reactie tegenover TC/Tubantia: “Ik hoop dat er snel nieuws is. Ik wil niet de hele zomer sleuren en wachten. Zonder corona was het heel anders geweest, denk ik. Nu is de markt zo onzeker, alles is onzeker.”

Dessers moet wel het goede gevoel hebben. Dessers: “Bij de transfers die ik hiervoor maakte, ging ik echt puur op mijn onderbuikgevoel af. Het gevoel moet top zijn. Ik las ergens dat ze de transferperiode willen verlengen tot oktober, dat mogen ze doen, maar echt, zo lang wil ik niet wachten en in onzekerheid zitten.”