De Boer lijkt nieuwe bondscoach te worden

Frank de Boer lijkt de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal te worden. De vijftigjarige oefenmeester heeft inmiddels zijn eerste gesprek met de KNVB gehad.

De KNVB is op zoek naar een nieuwe bondscoach na het vertrek van Ronald Koeman. Vervolgens maakte de KNVB een shortlist waar naast de naam van Frank de Boer ook de namen van Peter Bosz en Frank Rijkaard op stonden. Beide hadden geen trek in de functie. Alleen De Boer is momenteel nog met de KNVB in gesprek. Er is volgens het Algemeen Dagblad een inhoudelijk vervolggesprek gepland.

Opvallend genoeg schrijft De Telegraaf dat De Boer niet zijn eigen staf mag samenstellen. Het betekent dat De Boer moet werken met Dwight Lodeweges, Patrick Lodewijks en Maarten Stekelenburg. Daarnaast wordt Ruud van Nistelrooy in de aanloop naar het EK van 2021 aan de staf toegevoegd. De Boer kan dus niet samenwerken met zijn trouwe assistent Orlando Trustfull.

Oranje speelt in oktober drie interlands. Eerst een oefeninterland tegen Mexico in de Johan Cruijff ArenA, daarna volgen uitduels tegen Bosnië-Herzegovina en Italië.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: De Boer lijkt nieuwe bondscoach te worden | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.