Dick Lukkien wanhoopt niet: ‘wij gaan hier uitkomen’

Credits: Marco Oomen Fotografie

FC Emmen staat troosteloos laatste in de Eredivisie. Er werd in 2020-2021 in Eredivisie verband nog niet gewonnen. Toch ziet Dick Lukkien na de winterstop nog voldoende perspectief.

Geen enkele overwinning, vijf punten en daarmee hekkensluiter in de Eredivisie. Het zijn feiten die er niet om liegen. Het is echter niet onrustig in Emmen. Trainer Dick Lukkien zit nog altijd op zijn plek. Ook nadat FC Emmen gisteren een 2-1 voorsprong in rook zag opgaan tegen FC Utrecht. De Domstedelingen namen met een 2-3 zege een drie punten mee terug naar huis.

Lukkien in gesprek met RTV Drenthe: “Het is gewoon waardeloos en het geeft me een klotegevoel, maar het maakt wel heel strijdbaar. Gelukkig hoeven we niet dertig punten te overbruggen en staan onze naaste concurrenten nog binnen handbereik. Maar het is duidelijk dat we beter moeten presteren en vooral beter verdedigen. Laat iedereen maar denken dat we de gedoodverfde degradatiekandidaat zijn. Wij moeten erin blijven geloven, zowel in- als extern dus ook de supporters. Dan gaan wij hier uitkomen.”

Het spel van de afgelopen weken geeft Lukkien en zijn selectie echter houvast. FC Emmen deed de afgelopen weken goed mee, en schakelde tussendoor FC Groningen uit in de TOTO KNVB Beker. Toch wacht het nog op een overwinning. Lukkien heeft er vertrouwen in: “De spelers laten zien dat ze vertrouwen in elkaar hebben en ze tonen veerkracht, ook na de zoveelste domper in dit seizoen.”

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Dick Lukkien wanhoopt niet: ‘wij gaan hier uitkomen’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.