Europese tegenstander PSV wil zich versterken

PSV treft in de knockout fase van de Europa League de Griekse topclub Olympiakos. De huidige koploper van de Griekse Hellas Liga wil zich in de winterse transferperiode op een aantal posities versterken.

Bekende namen bij Olympiakos zijn de Portugese verdediger Rúben Semedo, de Malinese middenvelder Mady Camara en Grieks international Konstantinos Fortounis zijn de meest bekende namen. Olympiakos beschikt over een groot aantal spelers uit Portugal. Sinds deze zomer hoort daar ook Bruma bij. De Portugese buitenspeler wordt door Olympiakos uitgerekend van PSV gehuurd. Toch is Olympiakos dus nog niet klaar op de transfermarkt.

De linksbackpositie heeft de hoogste prioriteit. Na het vertrek van linksback Konstantinos Tsimikas naar Liverpool heeft men hier nog altijd een uitdaging. Olympiakos heeft hier nu Oleg Reabciuk voor op het oog. De 22-jarige verdediger speelt in Portugal voor FC Paços de Ferreira. Reabciuk heeft 24 interlands voor Moldavië achter zijn naam. Naast de Moldavische nationaliteit heeft hij ook een Portugees paspoort. Eerder kwam hij uit in de jeugdopleidingen van Belenenses en FC Porto.

PSV begint op 18 februari met een uitwedstrijd. Een week later volgt de return in Eindhoven.