Ex-speler Eagles en Volendam speelt hoofdrol in clip Snelle

Still: Youtube

In de nieuwe videoclip van Snelle is er een hoofdrol weggelegd voor Guyon Philips. De oud-speler van onder andere Go Ahead Eagles, Telstar en Volendam is momenteel actief in IJsland. De 27-jarige aanvaller voetbalt daar voor Knattspyrnufélagid Vídir

In de clip is er naast Philips en diens familie ook een sterke link met Coca Cola. In de aanloop naar de feestdagen moedigt het frisdankmerk iedereen aan deze feestdagen een oprechte verbinding op te zoeken met hun dierbaren met de nieuwe campagne: ‘Geef deze kerst iets dat alleen jij kunt geven – jezelf’. De nieuwe tv-commercial is vanaf komende weekend te zien en toont de magie van kerst in een met hoop vervuld verhaal over de liefde van een vader die er alles aan doet om de kerstwens van zijn dochter uit te laten uitkomen. De film is geregisseerd door de Oscar-winnende filmmaker Taika Waititi.

In Nederland zet Coca Cola nog een stap extra. Hiervoor is met Snelle een speciale track over verbinding genaamd ‘Thuis’ gemaakt. Met prof Philips dus in de hoofdrol.