FC Barcelona en Milan hebben belangstelling in Bogarde

Er lonkt een nieuw buitenlands avontuur voor Melayro Bogarde. Onze achttienjarige landgenoot verruilde in 2018 de jeugd van Feyenoord voor die van Hoffenheim. Nu zou er volgens Italiaanse bronnen belangstelling zijn van FC Barcelona en AC Milan.

De Italiaanse transferguru Gianluca Di Marzio brengt het nieuws op zijn eigen website. Bogarde ligt nog tot het einde van het seizoen bij Hoffenheim vast. Daarmee zou hij dus volgend jaar zomer transfervrij de overstap kunnen maken naar Spanje of Italië. Ook een transfer in de winterstop zou tot de mogelijkheden behoren.

Ook bij de Bundesligaclub hebben ze hoge verwachtingen van het neefje van Ajax assistent Winston Bogarde. Onder Alfred Schreuder maakte hij eerder zijn debuut in de Bundesliga. Dit seizoen staat de teller op 1 Bundesliga-duel en 1 wedstrijd in de Europa League. Begin november speelde hij 87 minuten tegen Wolfsburg. Na de interlandbreak bleef de verdediger tegen Stuttgart juist weer negentig minuten op de bank zitten.

Bogarde wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij Hoffenheim. Eerder werd hij al gelinkt aan een transfer naar Ajax, Borussia Dortmund en RB Leipzig.