FC Den Bosch dreigt ook aanvoerder te verliezen

FC Den Bosch moet de selectie flink inkrimpen. Voor volgend seizoen lijken er slechts veertien spelers op contractbasis aan de Keuken Kampioen Divisie club te zijn verbonden. Ook een vertrek van clubicoon Danny Verbeek lijkt aanstaande.

Danny Verbeek heeft een aflopend contract in Den Bosch. Daarmee lijkt een vertrek aanstaande. FC Den Bosch moet namelijk snijden in het spelersbudget. Een nieuw contract voor Verbeek zal ongetwijfeld tot een contract onder minder voorwaarden zijn. Verbeek in gesprek met het Brabants Dagblad: “De kans dat ik vertrek is een stuk groter dan dat ik blijf. FC Den Bosch blijft voor altijd mijn club. Ik kom hier vandaan en ik ben hier begonnen. Maar ik heb natuurlijk ook een vrouw en kindjes voor wie ik geld moet verdienen. Dat begrijpen de fans ook.”

De 29-jarige Verbeek heeft over interesse niet te klagen. Er zou zelfs belangstelling zijn vanuit de onderkant van de Eredivisie. Het afgelopen seizoen scoorde Verbeek zes keer en gaf hij twaalf assists. FC Den Bosch zag eerder al Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) en Oussama Bouyaghlafen (Almere City) transfervrij vertrekken.