FC Dordrecht gaat samenwerken met andere club

Het afgelopen seizoen huurde FC Dordrecht spelers van Feyenoord. De samenwerking verliep niet zoals beide partijen hadden gehoopt. Feyenoord besloot ondertussen ook nog vol in te zetten op het Onder 21 team dat kan promoveren naar de Tweede Divisie. FC Dordrecht hoeft echter niet lang zonder een partnerclub te zitten.

FC Dordrecht gaat namelijk samenwerken met een andere club uit de Eredivisie. Verrassend genoeg is dat Fortuna Sittard, zo meldt RTV Rijmond. FC Dordrecht gaat de komende seizoenen talenten van deze Limburgse club huren. In totaal gaat het om drie a vier spelers. Mogelijk is de link gelegd door Claudio Braga. Hij was eerder Hoofd Opleidingen en interim-trainer bij Fortuna Sittard. Tussen januari 2019 en februari 2020 was hij trainer bij FC Dordrecht. Braga is komend seizoen assistent-trainer van Kevin Hofland bij Fortuna Sittard.

De Schapenkoppen hebben ook een nieuwe hoofdsponsor. Het gaat om Keukenwarenhuis die na jarenlange trouwe dienst de opvolger van Riwal gaat worden.