FC Dordrecht legt achtste nieuweling vast

FC Dordrecht is al vroeg in de zomer enorm actief op de transfermarkt. Afgelopen weekend werden aankoop zeven en acht vastgelegd. FC Dordrecht moet versterking nummer acht nog bevestigen, maar die volgt vermoedelijk heel snel.

De Schapenkoppen staan namelijk op het punt om zich te versterken met Nikolas Agrafiotis. De in Den Bosch geboren aanvaller komt over van de beloften van Vitesse. De twintigjarige aanvaller heeft de Nederlandse nationaliteit maar speelde al jeugdinternationals voor Servië. Agrafiotis stond te boek als een van de grootste talenten van Vitesse. Hij maakte al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in de Tweede Divisie bij Jong Vitesse. De afgelopen jaren stokte zich ontwikkeling. Nu maakt hij transfervrij de overstap naar FC Dordrecht. Vermoedelijk zijn laatste kans op een doorbraak in het profvoetbal.

Na de komst van Agrafiotis staat de teller bij FC Dordrecht voor 2020-2021 op acht nieuwelingen. Eerder werd al bekend dat Kevin Vermeulen, Kevin Jansen, Julius Bliek, Anthony Swolfs, Bradley Vliet, Niki Baggerman en Arsenio Valpoort volgend seizoen in Dordrecht spelen. Vermeulen speelt sinds januari al een half jaar op amateurbasis bij FC Dordrecht. De aanvaller liet zijn contract bij RKC Waalwijk eerder ontbinden vanwege een gebrek aan speeltijd. Dat wordt nu een contract.

FC Dordrecht eindigde in het vroegtijdig beëindigde seizoen op de negentiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.