FC Emmen droomt van terugkeer Frei

FC Emmen is nog lang niet klaar op de transfermarkt. De club uit Drenthe wil zich graag nog versterken met een keeper, een linksbenige centrale verdediger en een linkerspits.

Uitdaging zijn de hoge eisen in FC Emmen, uiteraard in combinatie met de financiële huishouding. Emmen wil spelers die er direct staan maar moet hiervoor ook de concurrentie aangaan met andere vaak kapitaalkrachtige clubs. Lange tijd had FC Emmen de hoop dat het een mooie transfersom kon opstrijken voor Sergio Peña of Glenn Bijl. De interesse in beide sterkhouders is op dit moment echter klein.

FC Emmen-trainer Dick Lukkien zou het liefst Kerim Frei terug laten keren. In de tweede seizoenshelft werd Frei gehuurd van het Turkse Basaksehir. Lukkien tegenover RTV Drenthe: “Ik heb vorige week nog met hem gesproken, maar het is nog steeds koffiedik kijken. Hij weet wat hij hier heeft, is ook positief over een terugkeer maar aan de andere kant wil hij ook nog wel gaan voor zijn kans bij de club die komend seizoen meedoet aan de Champions League.”

Frei heeft in Turkije nog een contract tot de zomer van 2021.