FC Emmen test verdediger af, middenvelder in wachtkamer

Bron: Marco Oomen Fotografie

FC Emmen heeft nog wel een aantal selectiespelers nodig. RTV Drenthe schreef vandaag over de twee testspelers die de afgelopen periode op proef waren.

Zo komt testspeler Tapmahoe Sopacua niet in aanmerking voor een contract. De verdediger was de voorbije periode bij FC Emmen op proef maar kon onvoldoende overtuigen. FC Emmen blijft dus op zoek naar een rechtsbenige verdediger. “We hebben tegen Tapmahoe gezegd dat hij in eerste instantie niet in aanmerking komt voor een aanbieding en dat we dus verder gaan zoeken”, aldus trainer Dick Lukkien in gesprek met RTV Drenthe.

Een andere testspeler, Behadil Sabani, wist de technische staf van FC Emmen wel te overtuigen. De middenvelder speelde het voorbije seizoen in het tweede elftal van Borussia Mönchengladbach. “Maar zijn komst is afhankelijk van wat er gaat gebeuren met de andere lijntjes die we hebben uitstaan.” FC Emmen is namelijk nog altijd in gesprek met Hilal Ben Moussa die formeel eigenlijk zonder club zit nadat zijn contract is afgelopen. FC Emmen deed al een nieuw voorstel, hierop heeft de middenvelder uit Utrecht een tegenvoorstel gedaan.