FC Groningen klopt opnieuw aan bij Sparta

FC Groningen laat nog niet los. De Groningers willen nog steeds Sparta Rotterdam beroven van haar parel.  FC Groningen is Abdou Harroui namelijk nog niet vergeten en wil een tweede bod gaan uitbrengen.

Een eerste bod van FC Groningen werd eerder al geweigerd. Met een vraagprijs van drie miljoen euro probeerde Sparta de Groningers af te schrikken. FC Groningen bekeek andere opties maar keert nu toch weer terug naar Het Kasteel. Volgens Voetbal International kan Sparta dit weekend een nieuw bod van FC Groningen ontvangen.

Mogelijk dat de ontwikkelingen te maken hebben met Ajdin Hrustic. De Australische middenvelder van FC Groningen is inmiddels al afgereisd naar Duitsland om zijn transfer af te ronden. FC Groningen is het al met Eintracht Frankfurt eens over de transfersom. De Groningers zouden circa 1 miljoen euro aan de transfer overhouden. Ook deelt FC Groningen bij een toekomstige transfer mee.

FC Groningen gaat nu een nieuwe poging wagen. Harroui ziet een transfer naar Groningen zelf ook zitten. De uitdaging is wel dat FC Groningen niet bereid lijkt te zijn om 3 miljoen euro neer te tellen. De middenvelder van Jong Oranje heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2022.