FC Twente grijpt twee keer mis op transfermarkt

De toekomst van Linus Wahlqvist lijkt niet in de Eredivisie te liggen. De zesvoudig Zweeds international werd eerder deze zomer in verband gebracht met FC Groningen. Sinds gisteren werd Wahlqvist gelinkt ook nadrukkelijk gelinkt aan FC Twente. De rechtsback lijkt zijn loopbaan echter te vervolgen in eigen land.

Wahlqvist degradeerde deze zomer met Dynamo Dresden naar de Derde Bundesliga. Hierop liet de verdediger zijn contract ontbinden. Die transfervrije status leek Wahlqvist te kunnen verzilveren. Het lijkt echter op een terugkeer naar IFK Norrköping af te stevenen. Zijn oude club heeft voor later vandaag een persconferentie aangekondigd. De 23-jarige Wahlqvist verruilde in 2018 nog Norrköping voor Dresden.

Het is voor FC Twente een tweede tegenslag in korte tijd. Eerder vandaag kreeg FC Twente net als SC Heerenveen al van Ajax te horen dat Jurgen Ekkelenkamp niet te huur is. FC Twente is deze transferperiode sowieso actief. Het legde eerder al Kik Pierie, Alexander Jeremejeff, Gijs Smal, Nathangelo Markelo, Vaclav Cerny en Lazaros Lamprou vast.