FC Twente nadert akkoord met El Ahmadi

De fans van FC Twente mogen hopen op de terugkeer van Karim El Ahmadi. FC Twente en de inmiddels 35-jarige middenvelder zijn met elkaar in gesprek, zo bevestigt technisch directeur Jan Streuer.

De Marokkaans international brak door bij FC Twente. Via Feyenoord, Aston Villa, opnieuw Feyenoord en de afgelopen jaren het Saoedische Al Ittihad is het tijd voor een terugkeer. Jan Streuer gelooft in de komst van El Ahmadi naar de Grolsch Veste. Streuer in gesprek met Groot Onderhoud van RTV Oost: “Maar El Ahmadi zit nog wel met een probleem bij zijn huidige club. Daar moet hij mogelijk nog spelen.”

Het is de bedoeling dat El Ahmadi na zijn actieve loopbaan een rol krijgt in de jeugdopleiding van FC Twente. “De gesprekken zijn goed”, aldus Streuer. “Hij wil graag. Ook voor zijn toekomst als jeugdtrainer. Ik heb het gevoel dat het gaat lukken. Maar hij moet het zelf allemaal ook nog willen.”

Streuer geeft ook aan in gesprek te zijn met Wout Brama. De 33-jarige lag tot frustratie van de eigen aanhang afgelopen seizoen in de clinch met de vertrokken trainer Gonzalo Garcia. Streuer: “Dat moet ook weer allemaal even goed gaan komen. Hij kan echt nog steeds van waarde zijn voor FC Twente. Binnen en buiten het veld”, laat Streuer weten.