FC Twente zwaait ook Zweedse huurling uit

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

FC Twente weet opnieuw een speler te ‘lozen’. Alexander Jeremejeff vertrekt bij de club uit Enschede. De aanvaller keert terug naar Zweden om daar te gaan spelen voor BK Häcken.

De 27-jarige Jemerejeff werd dit seizoen door FC Twente gehuurd van het Duitse Dynamo Dresden. Een succes werd dat niet en het werd al snel duidelijk dat FC Twente de optie tot koop niet zou gaan lichten. De Zweedse aanvaller kwam in 9 duels voor FC Twente in actie. Elke keer als invaller. Dat leidde tot slechts 116 speelminuten en 1 goal, tegen FC Groningen.

Zijn oude club BK Häcken biedt nu uitkomst. De Zweedse club heeft Jeremejeff  voor 3.5 jaar vastgelegd. Dynamo Dresden ontvangt mogelijk een bescheiden transfersom, FC Twente is de salariskosten kwijt. In de zomer van 2019 verkocht BK Häcken de aanvaller nog voor 1 miljoen euro aan Dresden.

Gisteren werd al bekend dat FC Twente per direct afscheid zou nemen van Lazaros Lamprou. De Griekse buitenspeler is teruggekeerd naar PAOK Saloniki. Net als Jemerejeff kwam ook Lamprou niet in de plannen van Ron Jans voor. FC Twente wil de beide huurlingen vervangen met één nieuwe speler. Het is onbekend wie FC Twente op het oog heeft.

https://twitter.com/bkhackenofcl/status/1344599185287352326