FC Utrecht gaat Van de Streek toch binden

Credits: Marco Oomen Fotografie

Sander van de Streek blijft nog even bij FC Utrecht. Het aflopende contract loopt deze zomer af. De betrokken partijen hebben echter een mondeling akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Volgens Voetbal International gaat de 27-jarige middenvelder een nieuw contract tot de zomer van 2023 tekenen.

Van de Streek speelt sinds 2017 in de Domstad. FC Utrecht nam hem toen over naar SC Cambuur.  Van de Streek is uitgegroeid tot een vaste waarde bij FC Utrecht. Er was FC Utrecht dan ook veel aan gelegen om hem langer te binden. Opvallend genoeg stelde de middenvelder echter nog dat hij toe was aan een buitenlands avontuur. Nu lijkt Van de Streek alsnog eieren voor zijn geld.

Naast Van de Streek wil FC Utrecht ook Urby Emanuelson binden. De 34-jarige multifunctionele linkspoot liep afgelopen zomer uit zijn contract. Sindsdien is hij als amateur aan FC Utrecht verbonden. Nu zou het toch nog tot een contract komen. Daarbij is het de bedoeling dat Emanuelson ook na zijn actieve loopbaan aan FC Utrecht verbonden blijft.