Feyenoord en Sparta doen zaken: Burger naar Spangen

Feyenoord en stadsgenoot Sparta hebben onderling zaken gedaan. Wouter Berger speelt namelijk de rest van het seizoen in Spangen. De middenvelder wordt door Sparta van Feyenoord gehuurd. Het is lang geleden dat beide clubs zaken hebben gedaan.

Bij Feyenoord kon Burger vooralsnog niet op veel speelminuten spelen. De multifunctionele Burger kan zowel op het middenvelder als ook in de verdediging uit de voeten. Burger moet op Het Kasteel de naar Al-Batin vertrokken Mohamed Rayhi doen vergeten maar tegelijkertijd kan hij zich ook op andere posities richten.

Technisch directeur Henk van Stee op de website van Sparta: “Met Wouter Burger halen we een multifunctionele middenvelder binnen die zorgt voor meer mogelijkheden in onze selectie na het vertrek van Mohamed Rayhi. Omdat hij op meerdere posities inzetbaar is vergroten we ook de concurrentie onderling.”

Burger kan ondanks zijn leeftijd (19) straks al hebben gespeeld voor alle drie de Rotterdamse profclubs. Vorig jaar werd hij al een half jaar verhuurd aan Excelsior. Bij Feyenoord ligt de jeugdinternational nog tot de zomer van 2023 vast.