Feyenoord en Volendam werken samen aan Antonucci

Een opvallend bericht vanuit het Algemeen Dagblad en Voetbal International. Feyenoord beraamt samen met FC Volendam een bijzondere transfer van Franco Antonucci.

Afgelopen seizoen maakte de Belgische middenvelder op huurbasis grote indruk met FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie. De Belgisch jeugdinternational met Italiaanse roots scoorde 11 keer voor Volendam. Een groot aantal clubs hadden belangstelling in de voormalig jeugdspeler van Charleroi, Anderlecht en Ajax. Anderlecht, Standard Luik en Feyenoord waren zeer concreet. De 21-jarige middenvelder lijkt komend seizoen echter gewoon bij FC Volendam te spelen.

Feyenoord ontbeert op dit moment de middelen om Antonucci vast te leggen. Toch is AS Monaco bereid mee te denken. En ook FC Volendam speelt hierin een opvallende rol. De Wijdbroeken zouden namelijk de eerste betaling voor hun rekening nemen. Op die manier speelt Antonucci komend seizoen nog in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Volendam, een jaar later zal Feyenoord de resterende betalingen aan Monaco voldoen. In de toekomst verdient FC Volendam dan mee aan een transfer.