Feyenoord haalt aanvaller Jong ADO Den Haag

De selectie van Feyenoord onder 21 krijgt steeds meer vorm. Met dat team wil Feyenoord een entree krijgen tot de voetbalpiramide. Een kampioenschap in de nieuw te vormen Onder 21 competitie levert namelijk een ticket naar de Tweede Divisie op.

De ambities om snel aansluiting te krijgen zijn groot in Rotterdam-Zuid. Na de Tweede Divisie moet de volgende stap de Keuken Kampioen Divisie worden. In dat perspectief moet je ook de aanstelling zien van de ervaren Rini Coolen als trainer van Onder 21. Na een aantal contractverlengingen van spelers uit de eigen opleiding komt nu Keyennu Lont over van ADO Den Haag. De twintigjarige aanvaller speelde het afgelopen half met Jong ADO Den Haag in Derde Divisie. Eerder maakte Lont al minuten met Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. De 1.79 meter lange aanvaller tekende in De Kuip een eenjarig contract. Dat geldt ook voor de talenten Ömer Gündüz en Thijs Jansen.

Stanley Brard, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy, op de website van de Rotterdammers: ‘Voor deze jongens is het een prachtige kans. Ze moeten vanaf deze zomer zoveel mogelijk meters en minuten proberen te maken en op die manier bijdragen aan de successen die we met Onder 21 ambiëren. Aan hen de opdracht om die kans met beide handen te grijpen.’