‘Feyenoord in gesprek met Petrovic voor Onder 21’

Feyenoord heeft tevergeefs aangeklopt bij Fons Groenendijk voor de vacature van trainer van het Onder 21 team. Volgens RTV Rijnmond is nu Zeljko Petrovic in beeld.

Groenendijk bevestigde het nieuws tegenover RTV Rijnmond: “Ik heb hele goede gesprekken gehad met technisch directeur Frank Arnesen en was ook gevleid dat zo’n mooie club mij wilde hebben. Maar op dit moment liggen mijn ambities bij het hoofdtrainerschap van een club op het hoogste niveau.” Tegelijkertijd wordt Groenendijk nog altijd in verband gebracht met een mogelijk assistent-schap bij Feyenoord in het seizoen 2021/2022 wanneer Dirk Kuyt de opvolger zou worden van Dick Advocaat. Eerder weigde Groenendijk een voorstel van Roda JC.

Technisch directeur Frank Arnesen zegt in gesprek te zijn met een trainer voor het onder-21 elftal en een assistent-coach voor het eerste elftal nu Said Bakkati is vertrokken. Bakkati gaat Jaap Stam assisteren bij FC Cincinatti. “Op namen ga ik niet in, maar we hebben ook nog even de tijd om de juiste kandidaat te zoeken”, aldus Arnesen. Petrovic wordt volgens Rijnmond nadrukkelijk genoemd. Hij was eerder assistent bij Feyenoord onder Ruud Gullit en assisteerde eerder Advocaat bij FC Utrecht.