Feyenoord in gesprek met Rini Coolen

Feyenoord is in gesprek met Rini Coolen over een mogelijk dienstverband. De Telegraaf kwam eerder vandaag met het nieuws en nu heeft Coolen het nieuws tegenover het Algemeen Dagblad ook bevestigd. De 53-jarige Coolen is in beeld om de nieuwe trainer van Feyenoord 021 te worden.

“We hebben inderdaad contact en we praten nog”, aldus Coolen in het Algemeen Dagblad. De afgelopen periode was de voormalig trainer van onder andere FC Twente en Adelaide United werkzaam in Noorwegen. Bij Rosenborg BK was onder meer hoofd opleidingen en interim-trainer van het eerste elftal. In die laatste rol won hij ook de dubbel in Noorwegen.

Rosenborg en Coolen kwamen eerder tot een vergelijk over het niet verlengen van zijn aflopende verbintenis. Tegelijkertijd is toen de afspraak gemaakt dat hij een paar maanden eerder kan vertrekken. Coolen:  “Ik ben dus beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.”

Feyenoord wil met Feyenoord Onder 21 doorstoten in de voetbalpiramide. Een titel bij de nieuwe Onder 21 competitie leidt tot promotie naar de Tweede Divisie. Vanuit de Tweede Divisie is er straks weer de mogelijkheid om te promoveren naar de Keuken Kampioen Divisie.

Eerder klopte Feyenoord tevergeefs aan bij Fons Groenendijk voor deze vacante trainerspositie.