‘Feyenoord krijgt verzoek voor langere huurdeal Kelly’

Feyenoord krijgt van Oxford United hoogstwaarschijnlijk het verzoek om Liam Kelly langer te kunnen huren. De playoffs voor promotie naar de Championship zullen namelijk pas begin juli worden gespeeld terwijl de huurovereenkomst 30 juni afloopt.

Vermoedelijk zal het er op uitdraaien dat Oxford City zijn maandsalaris of een gedeelte hiervan van Feyenoord zal overnemen. Zijn maandsalaris komt uit op 50.000 euro. Iets wat bij veel Feyenoorders in het verkeerde keelgat is geschoten. Liam Kelly, die op voorspraak van Jaap Stam vorig jaar naar Feyenoord kwam, heeft geen toekomst meer in Rotterdam-Zuid. Kwalitatief is hij afgeschreven, daarnaast zou een vertrek van Kelly ook weer een flinke kostenbesparing zijn.

Oxford United begint de playoffs voor promotie op vrijdag 3 juli. The U’s gaan dan op bezoek bij Portsmouth. De andere wedstrijd is Fleetwood Town tegen Wycombe Wanderers. De returns van beide duesl vindt plaats op 6 juli. De winnaars van deze twee duels strijden op maandag 13 juli op Wembley om promotie.

Vrijdag 3 juli
Portsmouth v Oxford United – 18:30
Fleetwood Town v Wycombe Wanderers – 20.30

Maandag 6 juli
Oxford United v Portsmouth – 18:00
Wycombe Wanderers v Fleetwood Town – 20.30

Maandag 13 juli (Finale)
Wembley. Aanvang 20.30 uur