Feyenoord meldt zich toch weer bij Bryan Linssen

Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld bij Bryan Linssen, dat meldt het Algemeen Dagblad. De Linssen heeft een aflopende verbintenis bij Vitesse en wil zijn transfervrije status verzilveren. De eerste twee aanbiedingen van Feyenoord werden eerder terzijde geschoven.

Feyenoord kwam bij de eerste aanbieding niet in de buurt van het salaris wat de 29-jarige Linssen minimaal wil verdienen. Het aanbod was zelfs nog minder dan Linssen bij Vitesse kon krijgen. Een tweede aanbod leverde een kleiner verschil op. Toch besloot Linssen met zijn zaakwaarnemer aan Feyenoord te laten niet verder te willen onderhandelen.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft technisch directeur Frank Arnesen nu toch nog een nieuwe poging gewaagd. Feyenoord wil Linssen voor twee of drie seizoenen binden. Door de knieblessure van Luis Sinisterra heeft Feyenoord dringend behoefte aan een extra buitenspeler. In de laatste wedstrijden van het afgebroken seizoen speelde Ridgeciano Hips op die positie.

Bryan Linssen schermt met belangstelling uit Engeland (Burnley), Duitsland (Union Berlin) en Dubai. Eerder werd Linssen ook al in verband gebracht met de Turkse topclub Besiktas. Het is onbekend of deze nieuwe toenadering ervoor zorgt dat Linssen en diens ‘droomclub’ Feyenoord opnieuw gaan onderhandelen. Feyenoord is ondertussen druk doende om grootverdieners als Liam Kelly en Luciano Narsingh van de salarislijst te krijgen en daarmee ruimte te verkrijgen in het salarisbudget.